Koleksi Baju Tidur Seksi Online


Pakaian Wanita Seksi
Baju Tidur Seksi

Testimonials & Feedbacks from Some of Our Satisfied Customers

Payment Options for Online Boutique

 

Selamat datang ke laman membeli-belah koleksi baju tidur seksi online kami. Kami menjual pelbagai pakaian tidur seksi  untuk perempuan khusus di Malaysia. Seperti yang anda tahu, bukan senang untuk kaum wanita di Malaysia untuk membeli pakaian tidur wanita sexy di kedai-kedai umum. Ini adalah kerana ramai wanita rasa senggan untuk masuk ke kedai yang menjual baju seksi seperti ini. Itulah sebabnya kami menubuhkan butik koleksi baju tidur seksi online seperti ini untuk memudahkan kaum wanita untuk membeli pakaian tidur seksi tanpa rasa senggan.

Koleksi baju tidur seksi online yang dijual semua adalah “ready stock items”,(barang stok sedia ada) kecuali corsets. Pilihan baju seksi banyak, kualiti pakaian tidur memuaskan dan harganya juga murah dan berpatutan.

Proses Pembelian Koleksi Baju Tidur Seksi Online

Proses membeli sexy lingerie di butik baju tidur wanita kami adalah amat mudah. Pilih saja baju tidur yang anda gemari dan tekan butang “add to cart”. Selepas selesai memilih produk yng dikehendaki, tekan butang “check out” dan isikan borang maklumat penghantaran. Akhir sekali, anda boleh memilih cara pembayaran secara tunai (online banking), kad kredit ataupun PayPal.

Proses Kiriman Koleksi Baju Tidur Seksi Online

Selepas bayaran telah diterima, pesanan anda akan dikirim keluar dengan menggunakan perkhidmatan kurier tempatan iaitu PosLaju. Setiap helai baju tidur yang dijual akan diperiksa untuk memastikan yang tiada kerosakan sebelum dikirim keluar. Jika akan menerima produk yang ada kerosakan, sila hubungi kami segera. Anda perlu emel gambar produk yang rosak sebagai bukti kepada kami. Bila kami telah memastikan bahawa kerosakan tersebut bukan akibat kecuaian anda, kami akan hantar baju tidur yang baru kepada anda. Ini adalah salah satu ciri perkhidmatan kami supaya anda boleh membeli koleksi baju tidur seksi online daripada kami tanpa keraguan.

[starrating]