Beli Baju Dalam Seksi di Laman Kami


Pakaian Wanita Seksi
Baju Tidur Seksi

Testimonials & Feedbacks from Some of Our Satisfied Customers

Payment Options for Online Boutique

 

Selamat datang ke butik baju dalam seksi kami. Butik online kami mempunyai stok koleksi baju seksi yang banyak. Segala pakaian seksi yang dijual di laman Online Boutique Malaysia ini merupakan stok sedia ada (tak termasuk “corset”). Kualiti baju dalam wanita seksi yang dijual memuaskan dan harga juga murah dan berpatutan.

Proses Pembelian Baju Dalam Seksi

Kami telah berusaha untuk mencari produk sexy lingerie yang sesuai untuk kaum wanita di Malaysia. Oleh itu, proses pembelian pakaian dalam wanita secara “online” melalui laman kami adalah senang. Pilih sahaja baju dalam seksi yang anda gemari, ikut arahan mengisi butir hantaran seperti nama dan alamat dan akhirnya bayar mengunakan PayPal, kad kredit ataupun “bank-in” wang ke dalam akaun Maybank kami.

Proses Kiriman Baju Dalam Seksi

Pesanan anda akan dikirim kepada anda menerusi PosLaju selepas kami telah mengesahkan bahawa bayaran telahpun masuk ke dalam akaun kami. Semua baju seksi akan diperiksa sebelum dihantar keluar. Jikalau produk yang diterima sebarang kerosakan, anda boleh hubungi kami melalui emel dengan gambar produk tersebut. Kami akan hantar baju ganti kepada anda jika kerosakan tersebut merupakan “manufacturing defect” dan bukan akibat kecuaian pelanggan. Ini merupakan jaminan yang diberi kami bila anda membeli baju dalam seksi daripada butik kami.
[starrating]